Doe het zelf: vergelijk én boek containers binnen no time

Moeiteloos een container boeken? Van contact met vervoerders tot het opmaken van offertes en het verstrekken van exportdocumenten. HelloContainer digitaliseert administratieve handelingen, zodat álles wat je nodig hebt op één plek samenkomt.

Via ons platform regel je het volledige containertransport van A tot Z. Jij hebt de touwtjes in handen: tussenpersonen en stapels papierwerk zijn overbodig. Op deze manier bespaar je een hoop tijd, geld en middelen. Efficiënt, nietwaar?

Alles wat je écht nodig hebt.

HelloContainer is het eerste online vergelijkings- & boekingssysteem voor containers. We werken voordeliger en efficiënter dan andere aanbieders en dragen bij aan de verduurzaming van de scheepvaart. Hoe we dat doen? Dit zijn onze pijlers:


Bespaar direct
Urenlange telefoontjes, stapels papierwerk en bemiddelaars zijn verleden tijd. HelloContainer, hello voordeel.


Vergelijk aanbieders
Met zoveel aanbieders is het knap lastig om de juiste match te vinden. Dankzij ons heldere overzicht is het makkelijk om aanbieders met elkaar te vergelijken.


CO2 indexatie
Onze samenwerking met Het Europese Instituut Transport en Leefomgeving zorgt ervoor dat we een overzicht hebben van de hoeveelheid CO2 uitstoot per rederij.


Voeg wegtransport toe
Naast zeevaarttransport ook wegtransport nodig om je goederen op de juiste plek te krijgen? HelloContainer voorziet je van een overzicht met alle mogelijkheden die je ook nog eens bij ons kunt boeken.


Vereenvoudig de administratie
Contracten, exportaangiftes, EUR1’s of andere documenten invoeren. Via ons digitale systeem lukt het allemaal in een handomdraai. Onze experts checken en legaliseren alle documenten.


Aanvullende diensten
Voor verzekeringen, voorwaarden, afspraken, track & trace opties en de mogelijkheid om klanten up-to-date te houden staat HelloContainer ook paraat.

Just say Hello!

Vraag een account aan of neem contact met ons op.